Afișez toate cele 45 de rezultate

-63%
-40%
-36%
-36%
-47%
-22%
-44%
-22%
-22%
-22%
-36%
-36%
-41%
99.00 lei

Geacă de blugi damă

Geaca de blugi este una dintre cele mai cool piese vestimentare pe care o femeie le poate avea în garderobă. Este atât de versatilă, încât poate fi purtată atât la ţinute de zi, cât şi la ţinute de seară!

Poți să compui outfit-uri extrem de diferite, pe care să le schimbi de la o zi la alta, păstrând mereu geaca de blugi ca element comun. Astfel, nimeni nu va observa că porți aceeași piesă vestimentară, cu o singură condiție, trebuie să ai grijă la ce fel de combinații faci.

Cum porţi geaca de blugi la ţinute de zi

O geacă de blugi damă poate fi combinată cu ușurință atât cu o pereche de pantaloni casual sau pantaloni de trening, cât și cu o fustă plisată sau o fustă de blugi. La încălțăminte, poți opta pentru o pereche de pantofi comozi sau o pereche de adidași. Cu ajutorul unei poșete și câteva accesorii, reușești să transformi întreaga ținută.
Evită totuşi combinaţiile în care să porți prea mult denim: blugi, jachetă din denim, șapcă de blugi sau salopetă de blugi!

Pentru un look stilat, poți combina o geacă de blugi lungă cu un top casual și o pereche de pantaloni evazați. Geaca denim este o piesă destul de versatilă, astfel, ai ocazia să experimentezi diferite stiluri vestimentare.

Cum porţi geaca de blugi la ţinuta de seară

Ce spui de această combinație? O pereche de pantaloni evazaţi cu paiete, negri, asortaţi cu o bluză simplă şi cu o geacă de blugi. De nelipsit în această ţinută trebuie să fie sandalele negre în stil minimalist şi rujul roşu!

Astfel, geaca de blugi reprezintă un must-have în garderoba fiecărei femei. Poate oferi diversitate ținutei, este întotdeauna în trend, iar modelele sunt special concepute pentru fiecare preferință în materie de fashion.

Încă mai ai dubii dacă să adaugi sau nu ţinutei tale o jachetă de blugi? Aruncă o privire peste colecţia noastră şi convinge-te!