Afișez toate cele 8 rezultate

Geaca parka reprezintă una dintre piesele cheie ale sezonului rece. Cu o asemenea geacă vei face față cu vrio temperaturilor nemiloase, având totodată un look în tendințe.

Gecile parka sunt unele dintre cele mai rezistente geci pentru sezonul rece, având în vedere că provin din garderoba exploratorilor polari și cea a inuților, locuitorii băștinași din regiunile arctice.

Este o piesă vestimentară practica și funcțională, ce are ca scop principal să țină de cald și să protejeze împotriva ploilor și zăpezilor.

În ultima vreme geaca parka a devenit din ce în ce mai purtată, chiar foarte trendy, fiind disponibilă în mai multe versiuni de modele și materiale. Iar partea și mai bună este că nu pare să se demodeze vreodată.

Geaca parka – cea mai versatilă piesă a sezonului rece

Geaca parka este foarte simplu de purtat. Se încadrează de minune în ținute de zi, putând fi purtată chiar și în ținute mai office. Chiar dacă pentru seară nu este cea mai potrivită opțiune, poți alege din colecția noastră, un palton elegant deosebit cu care să îți asortezi acea rochie sacou minunată pentru un look rafinat!

Geaca se poate asorta atât la ținute sport, mai exact treninguri, cât și la ținute mai office, cu blugi și cămașă și, desigur, la ținute de zi. Aceasta are și avantajul de a face echipă bună cu majoritatea tipurilor de încălțăminte de iarnă. Asadar, reprezintă alegerea perfectă pentru sezonul rece.

Acum că știi cât de practică este această geacă, te invităm să arunci o privire și peste colecția noastră și cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău!