Genti dama mici – un must-have al anului 2023

Genti dama mici - un must-have al anului 2023

Accesoriile te ajută să-ți îmbunătățești stilul, iar când vine vorba de genti dama mici, acestea modelează în mod semnificativ moda femeilor. Gențile sunt irezistibile și te fac să ieși în evidență. Ele reflectă, de asemenea, personalitatea ta, iar oamenii te consideră interesantă.

Oricât de mult s-ar schimba moda, o geantă bună poate rezista ani de zile. Aceasta servește ca loc util pentru obiectele mici pe care femeile par să le aibă mereu!

 

Genti dama mici care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Nu există limită pentru numărul de genți pe care le poți avea. Stilul tău personal și bugetul ar trebui să reprezinte asta. Cu toate acestea, aceste genți dama mici obligatorii ar trebui să fie un început bun:

 

O geantă formală, de zi cu zi

Aceasta este geantă esențială potrivite pentru outfit-uri casual sau puțin mai formale. Alege un tip de geantă, de preferință, din piele, de o culoare neutră pentru a te asigura că o poți purta tot timpul anului. Gențile negre sau maro mediu până la închis, cu detalii  minime ar trebui să facă diferența.

 

O geantă pentru ocazii speciale

Potrivită pentru ocazii speciale, cum ar fi evenimentele de seară, aceast tip de geantă atrage atenția. Indiferent dacă este fără bretele, cu curele elegante, de mână sau cu mânere, această geantă este un must-have.

Sfat: Nu uita să asortezi o astfel de geantă cu pantofii cu toc și bijuteriile potrivite!

 

O geantă de zi, casual

Ai nevoie de o astfel de geantă versatilă pentru a-ți rezolva toate sarcinile de zi cu zi fără probleme. Potrivită pentru a merge la un brunch sau pentru o vacanță. O geantă de paie este potrivită pentru vacanțele la plajă în lunile mai calde. În schimb o geantă chic, de umăr sau o geantă de mână are un aspect sofisticat, dar sportiv. Astfel, este o soluție perfectă de zi cu zi.

 

Genti dama mici – cum le porți cu stil?

Ți-ai cumpărat o geantă nouă și vrei să o porți cu stil? Iată câteva modalități de a-ți ține geanta în mână ca o doamnă cu clasă:

 

Ține geanta într-o mână

Poartă-ți geanta în mână și lasă-o să cadă într-o parte. Aceasta este o modalitate bună de a transporta și o geantă mai grea sau mai mare. Dacă te afli într-un loc aglomerat, ține geanta în mână și adu-o în față pentru a atrage atenția. Dacă o porți pe umăr, ar putea lovi pe cineva care trece pe lângă tine.

Ține geanta cu ambele mâini

În timp ce stai în picioare, poți ține mânerele genții tale cu ambele mâini pentru un aspect asemănător cu cel al celebrităților.

Sfat: Majoritatea genților cu mâner sunt ținute cu ambele mâini sau purtate pe braț. Asigură-te doar că geanta de mână nu este prea grea și că alternezi geanta între mâna dreaptă și cea stângă pentru a evita tensiunea mușchilor brațelor.

Poartă geanta în stil crossbody

Pur și simplu atârnă geanta în jurul gâtului, permițându-i să treacă peste corp și sub un braț pentru ca ea să cadă în față, în spate sau în lateral. Acest stil îți permite să distribui greutatea în diagonală pe corp, astfel încât să nu pui un stres excesiv pe nici o parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *