5 moduri de a stiliza un top tip corset

5 moduri de a stiliza un top tip corset

De la prezentările de modă până la TikTok reels, topul tip corset este deja stilul ales din acest an. Acest top s-ar putea să aibă rădăcinile în look-urile pentru mirese.  Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să aștepți ziua nunții ca să-l porți.

Un top tip corset este elementul de bază din orice garderobă, fiind incredibil de versatil. Acesta se pretează la o multitudine de stiluri diferite: de la biker girl, de la stil romantic la un look all baggy.

Dacă vrei să intri în trendul recent aprobat de influenceri, iată 5 moduri interesante de a stiliza un top tip corset.

 

Top tip corset cu o geacă din piele

În timp ce topul tip corset este incredibil de feminin, o geacă din piele este perfectă pentru un look feminin-masculin. Poartă topul cu o geacă din piele, ghete din piele și  blugi drepți pentru un aspect impunător.

 

Top tip corset peste o rochie

Dacă există un lucru pe care săptămâna modei de la Copenhaga nu eșuează să-l ofere, acesta este inspirația unică a ținutelor. Pentru un look romantic, poartă-ți topul tip corset peste rochii cu mânecă lungă. Această modalitate de a stiliza topul este prietenoasă pentru sezonul de primăvară-vară. Și pentru a intra cu adevărat în spiritul ”Săptămânii Modei” de la Copenhaga, încearcă să te joci cu croieli voluminoase și imprimeuri interesante.

 

Top tip corset cu fuste de blugi

Fustele maxi din denim sunt un adevărat trend în acest an!

Prin „fustă maxi” nu ne referim la vibrațiile fluide, boho din anii 2010. Vorbim despre fuste maxi din denim structurate sau fuste cargo care aproape recreează silueta pantalonilor largi. O fustă lungă de blugi și o geacă bomber pot transforma un top-corset feminin într-un look street style.

 

Stil ”biker”

Încearcă un corset adânc din piele, cu pantaloni din piele asortați și o cămașă supradimensionată. Articolele vestimentare din piele sunt atemporale, mereu în trend.

 

Stil ”all baggy”

Mai devreme am vorbit despre cum să contrastăm aspectul feminin al unui top cu corset cu o geacă din piele îndrăzneață. Însă de această dată poți opta pentru un look masculin. Aici poți combina corsetul din piele cu un body, și o geacă supradimensionată și blugi largi, cu pantofi argintii ascuțiți. Astfel, vei crea un echilibru minunat între elementele masculine și feminine. 10/10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *