Tot ce trebuie să știi despre sneaker shields

Tot ce trebuie să știi despre sneaker shields

Imaginează-ți că îți cumperi o pereche nouă de adidași. Nu îi porți prea mult, dar, totuși, pe partea frontală a acestora apar niște cute inestetice. Chiar dacă perechea de adidași este nouă, acele cute fac să pară că ai purtat adidașii cel puțin câțiva ani buni.

Cunoști sentimentul, nu? Sigur. Cu toții îl cunoaștem!

Află că, începând de astăzi, acele cute de pe adidași sau încălțăminte, în general, sunt de domeniul trecutului. Citește în continuare.

 

Ce sunt sneaker shields?

 

Tot ce trebuie să știi despre sneaker shields

 

Este vorba despre niște forme de plastic care păstrează forma inițială a pantofilor. Acestea reprezintă o protecție împotriva cutelor și previn îndoirea sau crăparea pielii din partea din față a pantofului. Se recomandă ca aceste protecții să fie folosite atât pe timpul purtării pantafilor, cât și pe perioada depozitării lor.

Sneaker shields folosesc, de obicei, tehnologia cu gel, iar designul lor, cu găuri de aerisire permit o utilizare confortabilă. Pe piață, există și potecții cu miros specific pentru un plus de prospețime a pantofilor sau pentru dezodorizare. În plus, acestea vin și ele cu anumite mărimi, exact ca șosetele: 36-41 sau 41-46.

Protecțiile sunt proiectate special care să se potrivească cu aproape orice tip de pantof de pe piață. Nu contează dacă faci sport, porți pantofi casual de zi cu zi sau chiar cizme.

 

Sneaker shields – cum le purtăm?

Aceste protecții împotriva cutelor au nevoie, de obicei, de mai mult spațiu pentru a nu fi incomode. Se recomandă ca mărimea adidașilor să fie cu 0.5 cm mai mare decat mărimea pe care o purtați de obicei. Acestea oferă un confort superior și au o durabilitate de lungă durată, între 2-6 ani.

Plasarea acestor protecții împotriva cutelor în poziția corectă este extrem de ușoară. Pur și simplu scoți șireturile și branțurile (dacă este posibil), apoi împingi protecțiile în capătul pantofilor. Partea inferioară a sneaker shields este marcată cu ”stângul” și ”dreaptul” pentru a se plasa în pantoful corect.

Poți schimba cu ușurință protecțiile de la pantof la pantof sau poți cumpăra suficiente pentru a-ți proteja întreaga colecție de încălțăminte. Ai pantofi pe care intenționezi să-i depozitezi pentru o perioadă lungă de timp? Problemă rezolvată! Protecțiile oferă un suport suplimentar pentru a preveni deformarea pantofilor în timpul depozitării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *