Cum să porți cu stil o rochie tip sacou

Cum să porți cu stil o rochie tip sacou

Alege o rochie tip sacou pentru orice eveniment deosebit

-19%
-6%
289.00 lei
-6%
289.00 lei
-6%
289.00 lei
-19%
259.00 lei
-27%
-15%
279.00 lei
-18%
269.00 lei
-18%
-35%
-15%
279.00 lei
-18%
269.00 lei
-18%
-6%
299.00 lei
-18%
279.00 lei
-15%
279.00 lei
-15%
279.00 lei

Daca cauti rochie tip sacou, sigur vei gasi aici un model care sa te avantajeze.

 

Rochiile tip sacou au ajuns să facă parte din acele piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Sunt extrem de îndrăgite, moderne și oferă un plus de feminitate și eleganță.

Înainte de a purta însă o astfel de rochie trebuie să te asiguri că respecți câteva reguli ce țin de asortare și accesorizare pentru a avea o ținută armonioasă.

Când vine vorba de alegerea ținutelor, o rochie tip sacou reprezintă un element la mare căutare. Acestea conturează frumos orice siluetă și poate fi purtata la diferite ocazii.

Un plus adus această rochie este varietatea. Poți găsi cu ușurintă modele clasice, personalizate cu detalii, modele lungi sau modele cu o crăpătură adâncă, ce permit purtarea de pantaloni pe sub acestea.

Cum accesorizezi o rochie tip sacou?

În ceea ce privește accesorizarea, evită să îți pui accesorii prea multe, mari sau extrem de strălucitoare. Rochia în sine este o piesă vestimentară sofisticată. Ceea ce înseamnă că nu are nevoie de alte elemente care să iese în evidență mai mult decât aceasta. Poți opta pentru o broșă mică și simplă, sau dacă decolteul rochiei permite, un lănțișor subțire.

Pentru o rochie sacou simplă, ai posibilitatea să-ți pui o brățară mai grosuță, însă fără alte adaosuri la ținută. Cât despre încălțăminte, aceasta trebuie aleasă cu atenție în funcție de stilul rochiei, însă pantofii stiletto se potrivesc în majoritatea cazurilor.

Alege o rochie stil sacou și anul acesta

O rochie stil sacou este o piesă pe care multe femei trebuie să o aibă în garderobă? De ce? Pentru că este încă în tendințe de mult timp și în plus, poate da o notă elegantă, rafinată, oricărei ținute. La fel ca rochiile din satin, care au câștigat mult în popularitate în ultima perioadă, rochia tip sacou elegantă se poate purta într-o mulțime de ansambluri vestimentare și pentru tot felul de ocazii. Se poate purta la birou, la o întâlnire cu prietenul sau cu prietenele, la un eveniment elegant.

https://www.instagram.com/p/B4M_iqiD1Ns/

Rochii tip sacou clasice

Rochiile tip sacou în stil clasic sunt acelea cu nasturi mari, în stil army, cu o croială simplă si fără alte detalii în plus. Acestea pot fi purtate cu o pereche de cizme lungi sau o pereche de stiletto în nuanțe închise sau nude.

https://www.instagram.com/p/B3alsEInZMk/

https://www.instagram.com/p/B4VT1kqCD7j/

Rochii sacou petrecute

Aceste rochii îți vor asigura o ținută elegantă și sexy. Poți opta pentru o pereche de cizme peste genunchi sau o pereche de botine din piele, care îți vor completa frumos ținuta.

https://www.instagram.com/p/B2rCIPToayQ/

Rochie tip sacou cu nasturi

Atunci când ne dorim să purtăm o rochie sacou, putem alege dintr-o mulțime de modele. La mare căutare sunt modelele care conțin detalii din tulle la terminația rochiei, precum și cele cu cordon în talie.

Pe lângă acestea, se pot găsi și modele cu paiete, ținte sau inserții de catifea, ce vor duce ținuta într-o zonă modernă.

Totul ține de preferințe și de evenimentul la care îți dorești să porți rochia.

https://www.instagram.com/p/B4Iqu4ChA45/

https://www.instagram.com/p/B3ctuldhI1-/

 

One thought on “Cum să porți cu stil o rochie tip sacou

  1. Pingback: Importanța organizării în viața copilului – Mama cu 2 pui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *