Costume de baie 2019

Costume de baie 2019
-49%
-45%
82.32 lei

Chiar dacă este încă primăvara, temperaturile încep să crească încet-încet, aşadar mai avem puţin timp la dispoziţie să ne pregătim ţinutele de plajă.

Ştim cu toţii că odată cu sosirea zilei de 1 mai, sezonul de plajă este în toi.

Chiar dacă este important să te afişezi la plajă cu un costum de baie care este în mare vogă, trebuie totuşi să ţii cont şi de silueta ta, pentru ca acesta să ţi vină bine.

Modele în tendințe

Indiferent că preferi modelele provocatoare sau discrete, colorate sau în nuanţe neutre, costumele de baie trebuie să fie în primul şi în primul rând confortabile. Astfel că îţi aducem o colecţia unică de costume de baie în vogă în 2019.

Poţi opta pentru un model tineresc în tonuri vibrante sau cu imprimeuri florale, sau poţi merge pe modele clasice: negre, roşii sau nude.

În ceea ce priveşte modelele, ai la dispoziţie costume de baie întregi, dar şi din două piese, aşadar ai de unde alege.

Costumele de baie întregi nu sunt potrivite doar pentru femeile care vor să ascundă burtica. Dimpotrivă, acestea sunt atât de populare în ultima vreme, încât le vedem la majoritatea celebrităţilor şi bloggerițelor de succes. De exemplu, un costum de baie întreg negru sau cu animal print cu spatele gol va reuşi să cucerească multe priviri.

Costumele din două piese sunt ideale mai ales dacă vrei să scoţi în evidenţă abdomenul lucrat. Ţine cont de faptul că un costum de baie din două piese cu slip înalt este ideal pentru alungirea siluetei şi pentru un look impecabil.

Desigur, pentru a atrage toate privirile la plajă, trebuie să îţi completezi look-ul cu ochelari de soare, eşarfe foarte subţiri şi pălării. Toate aceste accesorii sunt esenţiale pentru un look super cool şi pentru cele mai instagramabile instantanee.

Pregăteşte-te pentru zile relaxate la plajă sau la piscină cu costumele noastre de baie! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *