Compleuri dama

Compleuri dama

Te-ai săturat să porţi rochie la fiecare eveniment şi simţi nevoia să ieşi din tipare? Ce spui dacă ai opta pentru un compleu? Este practic, stilat, şi cu siguranţă te va pune în lumina reflectoarelor! În funcţie de preferinţe poţi alege compleuri dama elegante cu fusta, pentru ţinute ultra-feminine, sau poţi alege compleuri cu pantaloni, pentru ținute cu o notă mai masculină.

Compleul este piesa ideală pentru ţinutele de birou, fiind totodată perfect şi pentru ţinutele de petrecere. Nu ştii cum să faci cea mai bună alegere? Iată recomandarea noastră!

Pune-ţi în evidenţă latura feminină cu ajutorul unui compleu elegant

Pentru ţinuta de birou alege compleuri elegante în nuanţe neutre. Poţi alege, gri, negru sau nude. Astfel, compleul ales îl vei putea asorta cu diverse accesorii care să aducă o pată de culoare ţinutei. Spre exemplu, o eşarfă colorată din mătase, o pălărie Fedora, nişte pantofi într-o culoare interesantă sau un ceas Fossil. Mai poţi alege nuanţe precum: bleumarin, bleu-ciel, vişiniu dacă îţi plac ţinutele mai colorate. Cu toate acestea, este indicat să eviţi nuanţele ţipătoare la birou! Vrei să obţii o ţinută sofisticată şi potrivită pentru un mediu profesional.

Pentru ţinuta de seară poţi alege un compleu viu colorat. Nuanţe precum: albastru electric, magenta, roşu, oranj, nuanţa piersicii sau rozurile pale te vor pune în lumina reflectoarelor.

De asemenea, un compleu alb va arăta superb dacă este asortat cu accesorii / bijuterii în nuanţe metalice. Evită-l, totuşi, dacă trebuie să mergi la o nuntă!

Şi compleul negru are o notă foarte rafinată. Poţi alege un model simplu la care să asortezi un colier statement sau nişte cercei de mari dimensiuni. Sau poţi alege un compleu pe care se regăsesc aplicaţii din perle, din pene sau din dantelă. La un asemenea compleu asortează doar bijuterii finuţe!

Iubeşti stilul sportiv sau urban? Nicio problemă!

Dacă preferi stilul casual, urban sau sportiv, nu te îngrijora! La noi pe site vei găsi şi compleuri sport dama sau compleuri dama casual. De la modele simple, până la modele cu paiete sau cu diverse imprimeuri cool de sezon!

Aruncă o privire peste colecţia atent selecţionată de editorii noştri cu compleuri damă şi alege-ţi favoritul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *