Cadouri barbati zi de nastere

Cadouri barbati zi de nastere

Băieți… De ce e atât de greu să faci cumpărături pentru voi? Tatăl „orice cadou e bine”. Soțul pe placul tuturor. Tipul care are totul. Iubitul greu de citit. Niciunul dintre ei nu oferă vreo indicație reală cu privire la ceea ce vrea să-i fie dăruit. Și să le ceri să facă o listă? S-ar putea să aibă una gata cel mai devreme anul viitor.

Dar, nu îți face griji! Noi ajutăm pe toată lumea și am adunat cele mai bune 10 de cadouri pentru bărbați.

Nu te gândi prea mult. Indiferent dacă este un jucător ușor de golf, un socru sau cumnatul imposibil de mulțumit, pur și simplu combină una sau două idei de cadouri unice de mai jos.

Cadouri barbati zi de nastere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadouri barbati zi de nastere – adidași

O pereche de adidași clasici albi din piele naturală se potrivește în garderoba oricărui bărbat. Îl vor face să arate bine și vor rezista mult mai mult decât un adidas din piele ecologică. Adidașii albi din piele naturală sunt atât de mișto încât a fost stoc epuizat peste tot. Dar acum, îi poți urmări online. O astfel de pereche de adidași se va potrivi cu tot ce are în dulapul lui.

Cadouri barbati zi de nastere – parfumuri

Chanel Platinum Égoïste Eau de Toilette este o alegere originală de cadou. Un văr ceva mai verde pentru faimosul și acvaticul Bleu de Chanel. Este curat, verde și rafinat, iar faptul că este o apă de toaletă îl face cadoul perfect din categoria parfumuri bărbați. Un parfum perfect de zi cu zi.

Cadouri barbati zi de nastere – rucsacuri

Un rucsac este suficient de spațios pentru a fi un rucsac de călătorie. Suficient de elegant pentru a fi un rucsac formal sau business. Dar și suficient de ingenios pentru a fi un rucsac excelent pentru muncă, navetă și nu numai.

Cadouri barbati zi de nastere – geci

O geacă de blugi căptușită este o alegere inteligentă. Astfel de geci sunt disponibile în multiple variante de culori. Acestea vor menține orice bărbat cald, uscat și cool în fiecare zi plină de viață. Este confortabilă pe dinăuntru și arată bine pe dinafară.

Cadouri barbati zi de nastere – genți de umăr

Nu este chiar o servietă și nu este chiar o geantă de călătorie, este ambele. Și de 10 ori mai bună decât restul. Caută o geantă de umăr din piele naturală. Calitatea este cu adevărat impresionante și făcută pentru a rezista toată viața. Acest cadou este cu siguranță o investiție, dar ceva pe care probabil îl va deține pentru totdeauna.

Cadouri barbati zi de nastere – halate de baie

Un halat de baie este întotdeauna un cadou bun, dar există atât de multe opțiuni, iar noi am găsit-o pe cea mai bună. Vă sugerăm un halat de baie plușat și confortabil. Bărbatul din viața ta va arăta și se va simți de parcă s-ar relaxa într-un hotel de cinci stele în fiecare zi a săptămânii.

Treninguri

Pentru bărbatul care știe cu adevărat să petreacă o duminică perfectă (sau orice zi în care nu iese din casă). Un trening este perfect pentru a se relaxa prin casă. Însă nu-l va deranja nici să stea pe terasă în el sau să meargă în oraș cu băieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *