Bijuterii statement – cum să le porți?

Bijuterii statement - cum să le porți?

Bijuterii statement, inclusiv cerceii și colierele, sunt grozave de purtat cu o ținută simplă. Acestea vor capta atenția și vor adăuga o notă unică de stil: cu siguranță vei ieși în evidență din mulțime.

Dar știi cum să porți și să alegi bijuterii statement pentru a arăta bine și cu stil? Dacă nu, ai noroc pentru că suntem aici să te ajutăm.

 

Ce să porți cu bijuterii statement?

În general, este o idee bună să îmbini bijuterii și alte accesorii dramatice cu îmbrăcăminte simplă: tricouri, blugi sau hanorace. Astfel încât accesoriile să fie în centrul atenției și să nu concureze cu modele sau stiluri vestimentare complexe.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să te îmbraci elegant atunci când porți bijuterii statement. Însă, de regulă, ar trebui să alegi un stil vestimentar simplu-elegant.

Bijuteriile statement pot fi o modalitate excelentă de a adăuga versatilitate garderobei tale. La fel ca și în cazul oricărui fel de accesorii, modelele de bijuterii pot schimba cu adevărat aspectul îmbrăcămintei.

Coliere statement

Dacă dorești un colier statement, ia în considerare tipurile de decolteu pe care le vei purta și lungimea colierului. Bijuteriile statement pot fi purtate mai sus pe gât, pe piele. Poate ieșind printr-o cămașă parțial deschisă. Alternativ, poți purta pandantive sau coliere mai lungi peste îmbrăcămintea simplă.

De asemenea, poți lua în considerare și stratificarea colierelor de diferite dimensiuni pentru a adăuga detalii interesante și strălucire. Purtarea de bijuterii nu trebuie să fie întotdeauna despre o singură bijuterie.

 

Cercei statement

De asemenea, cerceii pot funcționa perfect ca bijuterii statement. Dacă alegi cercei ca punct forte, poți alege să nu porți alte bijuterii. Ca alternativă, ia în considerare brățări sau inele subtile de mărimi mici. Acestea vor completa look-ul tău mai degrabă decât să îl diminueze.

 

Inele statement

În general, inelele cocktail funcționează cel mai bine ca inele statement. Alege inele de dimensiuni mai mari și mai îndrăznețe decât ai purta de obicei. Dacă nu ești fană inele în general, poți alege să-ți păstrezi inelele sentimentale pe de o parte și să ai un inel de cocktail pe de altă parte.

Totuși, ia în considerare și să porți o serie de inele cocktail contrastante pentru a adăuga strălucire și unicitate unei ținute. Alege să faci combinația potrivită de stiluri, forme și culori.

De asemenea, poți purta o mulțime de inele diferite, cu stiluri de inele pe diferite degete pentru a adăuga strălucire și mister.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *