Afișez 1 - 60 din 224 de rezultate

Unul dintre cele mai cool trenduri ale anului este cu siguranţă cel al sandalelelor cu platformă. Deja în vogă de câţiva ani, acest trend continua să îşi menţină supremaţia.

Nu este de mirare, din moment ce o pereche de sandale platforma poate transforma complet o ţinută.

Unde porţi nişte sandale platforma

O pereche de sandale platforma este o piesă pe care multe femei trebuie să o aibă în garderobă. Aceste sandale sunt extrem de versatile şi pot fi purtate:

  • La birou
  • La plimbare
  • La întâlnire
  • În ţinute de zi
  • În ţinute office
  • În ţinute de seară

Aşadar, nu trebuie să subestimezi nişte sandale platformă, deoarece în funcţie de modelul ales, le poţi purta într-o mulţime de circumstanţe și pot arăta foarte chic.

Cele mai cool modele

O pereche de sandale platformă cu talpa dreaptă, înaltă este ideală pentru ţinutele de zi. Este, de asemenea, încălţămintea perfectă pentru un concediu la mare. Noi te sfătuim să mizezi pe culori nude sau pasteluri care să te pună în valoare.

Sandalele cu platforma clasică, adică mai înaltă pe călcâi şi mai joasă în faţă,se vor potrivi atât pentru ţinutele de birou, cât şi pentru cele de seară. Spre exemplu, la birou poţi purta o asemenea pereche de sandale platforma cu nişte blugi evazaţi şi o cămaşă cu croi masculin. Ţine cont, totuşi ca sandalele să aibă o nuanţă neutră şi să fie simple.

Seara, poţi purta nişte sandale platforma alături de pantaloni piele, fuste scurte din blugi sau piele, rochii tip sacou, sau diverse rochiţe drăguţe de vară – pentru că da, sandalele cu platforma sunt ideale pentru sezonul estival.

Chiar dacă nu reprezintă tipul de încălţăminte potrivit pentru o nuntă sau un eveniment foarte stilat, acestea poţi fi purtate cu succes la ţinute de seară, precum o întâlnire romantică sau o seară la restaurant.

O gamă variată de sandale platforma

În colecţia noastră avem o gamă largă de sandale platforma, absoult superbe. De la modele de zi, cu şireturi, smotocei şi tot felul de aplicaţii, în culori vibrante, până la modele de seară, cu fire metalice şi în nuanţe elegante – vei putea alege perechea perfectă.