Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

În rândul pieselor de bază din orice garderobă, pe un loc fruntaș se regăsesc și minunatele cizme dama piele pentru motive evidente.

Cum alegem niste cizme dama piele

Sunt o mulțime de factori care trebuie luați în considerare atunci când alegi o piesă pentru garderoba ta și cu atât mai mult când e vorba de ceva fără vârstă, care va rămâne mereu la modă. Trebuie să ți cont de stilul de viață, de locul de muncă și de ce nu, chiar și de temperaturile de afară. Dacă ai mult de umblat pe jos într-o zi sau trebuie să stai mult în picioare, îți recomandăm un model cu talpă joasă, confortabilă. Pentru acele femei care vor să fie cochete și aranjate tot timpul, o pereche de cizme de piele cu toc este un must în garderoba lor.

Poartă cizme din piele cu trenciuri

Pentru a te pregăti de sezonul rece, poți începe să combini niste cizme piele cu jachete mai scurtede toamnă sau chiar trenciuri. Oricare dintre aceste jachete se potrivesc perfect cu o pereche de cizme dama piele pentru că sunt destinate aceluiași sezon, iar combinațiile pe care le poți face sunt nenumărate. Accesorizează cu pălării din fetru, sau căciuli croșetateeșarfe de cașmir și genți din piele.

Poți, de asemenea, să optezi pentru cizme piele intoarsa, deoarece sunt in vogă de foarte mult timp, și nu par să se demodeze vreodată.

Investește în cizme din piele de calitate

Fiind accesorii fără vârstă, te poți răsfăța cu o pereche de cizme piele mai scumpă deoarece aceste piese vor fi la modă și sezonul următor. În comparație cu orice alt material, cizmele din piele au o prestanță și eleganță specifică lor, care nu poate fi egalată de nicio imitație sau încercare de a-l reproduce.

Pentru modele veritabile de cizme din piele, cei de la Geox și MissSelfridge au diferite cizme din piele, în stil urbanbusinesscasual sau clasic care vin într-o mulțime de culori precum clasicul negru sau maro cât și în nuanțe de albastrubej sau gri.

Indiferent de modelul ales, găsești toată inspirația de care ai nevoie în rubricile featured și ce să porți care te vor sfătui cu informații și imagini suplimentare.