Afișez toate cele 10 rezultate

SALOPETE SCURTE

Orice femeie ar trebui să poarte acele haine în care se simte confortabil și care o pun cel mai bine în valoare dar în același timp se poate ghida și după principiul ”dress to impress”. Dacă îți dorești să aplici aceste lucruri în felul în care te îmbraci, îți propunem să porți o salopetă scurtă.

Evidențiază-ți formele purtând salopete scurte

Acest stil de salopete este unul dintre cele mai sexi și atrăgătoare pe care o femeie îl poate aborda din motive ușor de înțeles. Felul în care o asemenea salopetă îți îmbracă silueta și modul în care îţi poate scoate picioarele în evidenţă nu poate fi egalat de nicio altă piesă din garderobă. Ar fi un mare păcat să nu îți pui în valoare trupul prin haine care să te avantajeze, iar salopetele scurte cu siguranță se numără printre ele!

Poartă salopete cu pantofi cu toc înalt

Fie că vorbim de perioada iernii când poți purta salopete scurte cu cizme cu toc înalt sau cu cizme cu platformă şi cu dresuri groase, fie că este vorba de o zi călduroasă de vară când poți alege sandale cu talpă ortopedică, opțiunile sunt nelimitate. Un model de salopeta scurtă casual  poate fi purtat chiar și cu o pereche de adidași din piele sau teniși.  Pentru o sursă de inspirație, poți consulta rubricile Ce să porți și Featured pentru a fii sigură că faci combinația perfectă!

Diferite stiluri de salopete scurte

De la lungimi la texturi și de la culori la croiuri, poți găsi salopete scurte într-o mulțime de variante, care cu siguranță vor mulțumi toate gusturile. Trebuie să știi că alegerile tale nu sunt limitate deloc, pentru că în ceea ce privește materialul găsești o multime de modele de la salopete scurte din dantelă sau bumbac, până la salopete din catifea sau cu paiete şi diverse alte aplicaţii, precum perle sau pene.. Și culorile cuprind o paletă foarte orfertantă cu modele de la clasicul negru până la nuanțe de roșu, verde sau chiar multicolore. În plus, poţi opta penttu modele de salopete scurte cu diverse imprimeuri: dungi, imprimeuri florale, carouri, animal. Lasă-te inspirată de propunerile unor branduri de renume precum Zoot, ReadytoWear, FashionAgenda, Starshiners, Zara pentru a alege salopeta perfectă pentru tine!