Afișez singurul rezultat

Atunci când vine vorba de pantaloni carouri femei, aceștia sunt piese de rezistență în multe ținute.  Pe piață găsești numeroase opțiuni, de la pantaloni largi în carouri, la pantaloni drepți și chiar pantaloni scurți 

Poți să alegi culori închise pentru un aer relaxat și care să-ți subțieze silueta sau pentru culori deschise, excentrice dacă vrei să creezi un impact.  

 

Pantaloni carouri femei – potriviți oricărei siluete 

Pantalonii în carouri se potrivesc oricărei siluetei. În plus, dacă îi asortezi cu un top elegant și pantofi cu toc, arată simplu, dar de impact. Pe de altă parte, dacă alegi să îi porți cu o bluză lungă și pantofi sport, vei avea un stil smart casual. 

Pentru ținute de iarnă, recomandăm culori închise sau nuanțe pământii, iar pentru cele de vară, culorile deschise, fresh. Carourile pantalonilor accesorizate cu inserții moderne, subțiază optic silueta, creând un efect de abdomen plat. 

 

Pantaloni carouri femei – cum îi porți? 

Pentru un look lejer, asortează pantalonii în carouri cu un cardigan și cu pantofi sport sau cu un sacou și pantofi cu toc pentru un look smart casual.  

Pantalonii în carouri sunt stilați și elganți reprezentând pantaloni clasici de business. Pentru o ținută office sau chiar un eveniment oficial, completează look-ul cu o cămașă sau un blazer.