Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Epilatorul este un produs de îngrijire personală care nu ar trebui să îi lipsească niciunei femei. Acesta reprezintă o variantă mult mai comodă de epilare, spre deosebire de crema de epilat sau de ceara epilatoare.

Chiar dacă durerea se resimte puţin mai intens, aveţi garanţia că timp de 3-4 săptămâni pielea se va menţine fină.

Cum aleg cel mai bun epilator

Trebuie să ştii din start că nu există o ”reţetă” general valabilă pentru toată lumea. Dacă un epilator a funcţionat minunat în cazul celei mai bune prietene, se poate să nu fie la fel de potrivit şi pentru tine, pentru că poţi resimţi durerea la un nivel mult mai înalt sau pot apărea iritaţii nedorite.

Tocmai de aceea, înainte de a opta pentru un epilator, trebuie să analizezi gamă de epilatoare existente pe piaţă pentru a face cea mai bună alegere.

  • Epilatoarele cu discuri rotative sunt clasice şi pot funcţiona foarte bine, însă dacă îţi doreşti o variantă mai modernă de epilator poţi miza pentru un model cu pensete, care funcţionează şi pe pielea umedă pentru a face procedura de epilare mai plăcută.
  • De asemenea, un epilator IPL poate reprezenta una dintre cele mai bune alegeri. Acesta se foloseşte pentru epilare definitivă, ceea ce înseamnă că subţiază firul de păr şi acesta va creşte mult mai rar. Poţi opta pentru un epilator IPL Philips, deoarece este cel mai bun ac raport calitate – preţ. Cu ajutorul unui asemenea epilator, odată ce ai ajuns la rezultatele dorite, va trebui să repeţi procedura o dată la câteva luni, în restul timpului bucurându-te de op piele netedă. Trebuie să fii totuşi atentă la specificaţiile produsului. Un asemenea epilator funcţionează cel mai bine în cazul femeilor cu piele albă şi păr negru sau mai închis la culoare – nu blond!

Recomandări

Pe piaţa vei găsi o gamă variată de epilatoare, aşa că nu încape îndoială că vei putea alege ceva şi pentru tine. Recomandarea noastră este să optezi pentru un epilator Philips sau Braun, acestea fiind alegeri foarte populare, cu păreri foarte bune din partea celor care l-au folosit.

Intotdeauna dupa folosirea epilatorului, utilizeaza o crema de corp hidratanta, calmanta sau un ulei natural.

Aruncă o privire şi peste colecţia noastră. Cu siguranţă vei putea să îţi alegi un epilator bun şi vei scăpa de problema părului nedorit.