Afișez toate cele 11 rezultate

O pereche de ochelari de soare polarizati ne poate uşura viaţa, datorită caracteristicii avantajoase de a respinge lumina orbitoare. Aceştia sunt ideali mai ales pentru practicarea anumitor sporturi: ski, ciclism,golf etc. 

Ochelari de soare polarizati

Ochelarii de soare au devenit o modă care reflectă  de cele mai multe ori personalitatea celui care îi poartă. Indiferent de  forma ochilor, sănătatea ar trebuie  să primeze.

Alege o pereche de ochelari de soare Polaroid pentru a avea o vedere fără  reflexii orbitoare, protecție UV  și pentru a reduce  senzația de ochi obosiți.  Alege perechea  potrivită de Polaroid ochelari. Alege în funcție de culoarea lentilei, forma feței pentru ca aceasta sa poata oferi maxima protecție.

Ochelarii de soare colorați, fără protecție

Dacă ochelarii nu oferă protecție UV, ochii tăi vor avea de suferit. Ochelarii de soare ieftini blochează o parte din lumină lăsând ochii vulnerabili. Câteva sfaturi atunci când alegeți o pereche de ochelari Polaroid: marcajul CE trebuie să fie pe  lentila de soare, acesta  confirmând calitatea  produsului și identitatea producătorului. Alege ochelari de soare Polaroid în funcție de activitatea la care-i vei folosi: pentru sporturi de iarnă alege o pereche de ochelari de soare polarizați cu lentilă galbenă, spre exemplu.

Ochelarii polarizați în vacanță

Alege o pereche de ochelari cu lentile polarizate și poartă-i împreună cu o rochie de vară sau cu o pereche de pantaloni scurți și lasă pielea să se răsfețe sub soarele verii. Aceștia pot fi integrați chiar și într-o ținută mai noncoformistă, cu o rochie babydoll și pantofi sport.