Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

BALSAMURI DE PĂR

Un balsam de păr te poate ajuta să-ţi menţii părul cât mai sănătos. Îl face mai uşor de manevrat, îl hidratează şi îi dă strălucire şi vitalitate. Ca să ai un păr frumos sănătos, ai nevoie şi de un balsam de păr!

Balsam de păr bărbați – cum le alegi?

Spre deosebire de șamponul care este ales în funcție de tipul de scalp. Un balsam de păr este ales în funcție de nevoile șuviței și de rezultatele dorite.

De exemplu:

  • Puteți selecta un balsam de volum dacă părul dvs. este delicat și moale și doriți să semene cu cel din reclamele de la televizor.
  • Puteți selecta un balsam destinat părului normal, pentru utilizări regulate dacă părul dumneavoastră este deja sănătos și frumos.
  • Alegeți un balsam care este atât hidratant, cât și descurcător dacă părul tău este lipsit de viață și încâlcit.
  • De asemenea, puteți alege un balsam care rămâne pe păr, care este un balsam care se aplică după ce vă spălați părul. Acest lucru poate avea un efect pozitiv semnificativ, deoarece nu este clătit ca un balsam obișnuit, ci rămâne în păr până la următoarea spălare.

Balsam de păr bărbați – o gamă variată

Puteți alege dintre balsam de păr Inebrya, Matrix, Pantene, Kallos, Elseve – aceste produse sunt populare și au efecte benefice asupra părului.