Afișez toate cele 11 rezultate

Bratari argint barbati modele clasice și moderne

Nu doar femeile adoră bijuteriile, ci și bărbații. Adesea cele mai purtate accesorii de către bărbați sunt brățările, după ceasuri evident.Cerceii și lănțișoarele sunt următoarele pe listă, însă depinde mult de stilul personal. De la modele clasice la cele moderne cu un mix de elemente din materiale diferite. Cele simple se pot asorta ușor la orice ținută.

Brățările de argint cu plăcuță sunt ideale pentru un cadoul personalizat deoarece se poate grava un mesaj frumos pe aceasta. La fel de populare sunt cele împletite din piele accesorizate cu elemente din argint.

Brățări argint bărbați ca și cadou

Când vine vorba de cadouri pentru bărbați, brățările de argint sunt perfecte. Pe piață există o gamă largă de modele, de la cele simple, clasice la cele moderne cu design complex, extravagant.

Chiar dacă bărbații în general poartă destul d epuține bijuterii, probabil după ceasuri, brățările au cel mai mare succes în cazul lor. Brățări simple de argint, sau de piele împletite cu detalii și închizători de argint sunt cam cele mai apreciate modele. O brățară simplă de piele cu argint merge aproape la orice ținută și sigur este ușor de asortat.